Nyborg drenge på sejrskurs

Nyborg friskoles hæsblæsende drenge, leverede en flot fodbold opvisning på hjemmebanen

Mandag d. 23 september var en overskyet dag i Nyborg idrætspark, og skolefodbold runde 2 på fyn var skudt i gang. I gruppen var der Nyborg Friskole, Hindsholmskolen, Årslev skole og Kerteminde Byskole.På bane 1 spillede Nyborg Friskole mod Hindsholmskolen klokken 10:00. 

Samtidig på bane 3 spillede Årslev og Kerteminde skolerne mod hinanden, i en tæt spillet kamp, som endte 1-0 i en tæt kamp, men Kerteminde havde overtaget og fortjent vandt. 

I kampen på bane 1, spillede Nyborg friskole og Hindsholm en blæsende kamp, både på grund af det høje tempo, og den kraftige vind, som forstyrrede spillet noget. Nyborg havde overtaget i hele kampen, og i første halvleg var der mange chancer til holdet fra Nyborg, der til Hindsholms held, ikke kunne få omsat dem.

I anden halvleg bølgede kampen mere frem og tilbage, fordi at vinden skiftede, så begge hold kunne spille mere frit. Til sidst i kampen pressede Nyborg dog på og bolden havnede ved Martin Søberg og han scorede med ti sekunder igen, og Nyborg vandt 1-0, fortjent. 

10:45 spillede alle holdene igen, og på bane 1 var det Nyborg mod Årslev, og bane 3 var det Hindsholm, mod Kerteminde. Kampen var igen tæt og igen var det Kerteminde der trak det længste strå, og vandt 1-0. 

På den anden bane var det Nyborg der igen havde overtaget i første halvleg, men lige ved pausefløjt, var der en grim skade til Årslev venstreback, hans knæ vred om og hans knæskal poppede ud. Det var et grimt syn, og der blev ringet til en ambulance. Efter en halv times ventetid, gik 2 halvleg i gang, og det var et noget roteret Nyborg hold, som startede 2. halvleg. Begge hold virkede noget rystet over hvad der lige var sket, og en halvleg uden de store chancer resulterede i en kedelig 0-0 kamp.

 I sidste kamp skulle Nyborg bruge en sejr for at være sikker på at gå videre. De skulle møde Kerteminde byskole på bane 1, og Hindsholm skulle spille mod Årslev på den anden bane. Kampen var ligegyldig for Hindsholm da de allerede var ude af turneringen, og det kunne man se i deres spil, hvor de så ligeglade ud, og tabte et knusende 7-0 nederlag til Årslev. På bane 2 var det en mere tæt kamp, men hvor Nyborg igen have overtaget. De lagde ud med et godt pres, som resulterede i en tidlig chance, og et tidligt mål, hvor Martin Søberg lagde den på tværs til Rasmus Tipsmark, som lagde bolden ind i det frie mål. Presset og chancerne fortsatte i hele halvlegen, men den sluttede 1-0. I anden halvleg var der mere Nyborg. Og der var også et mål til, Prasant driblede flot uden om en forsvarsspiller og hans skud gav repost til Aske Fredslund, som igen kunne lægge bolden i et tomt mål. Til sidst i Kampen fik den første målscorer Tipsmark, dog et gult kort for at trække en spiller i trøjen og hive ham ned, så Nyborg spillede de sidste fem minutter med 10 mand. 

Kerteminde gik videre som 2. plads med 6 point og Nyborg gik sikkert videre som 1.plads med 7 point, uden at have lukket et mål ind i nogen af de to første gruppespil.

Source: Skrevet af Martin Søberg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Unilogin Panel