SMS krig mellem Banderne

Kommer der splid mellem de forskellige bander, kan det have store konsekvenser. Uskyldige mennesker på gaden kan komme slemt til skade uden nogen grund.

Drengestreger eller realitet.

D. 20 september 2019, blev der udsendt en række beskeder over sms, som omhandlede en mulig bandekrig. Sms’en lød: “Der er erklæret krig i Valby, Nørrebro, Ishøj, Vanløse og Amager. Hold dig langt væk fra de områder. Nørrebro menes der hele vejen fra Nørrebro til Brønshøj.” Beskeden har skabt en masse af frygt og ballade rundt omkring i København. Det er blevet så voldsomt, at det har udviklet sig til skyderier og overfald på forskellige bandemedlemmer. Rigspolitiet har involveret sig i sms truslen, hvor de efterfølgende har udtalt sig om, at der lige nu er konflikt mellem to grupperinger. På twitter har de uddybet sig om, at de selvfølgelig ikke ved, om beskeden er for at skabe frygt, eller om det rent faktisk kan være en realitet. 

Bandekrigens betydning på Danmark.

Selvfølgelig ville det skabe en masse frygt blandt borgerne, og især blandt dem, som bor i områderne. Det ville kræve en hel række politi og patruljer rundt i områderne, som ville skabe sikkerhed. I Greve har der været eksplosioner og et drabsforsøg mod en af lederne i en af grupperingerne.

22-årig blev beskudt med helt op til 30 skud, da han kom i klemme i bandekrigen.

Rockere i Nyborg.

Rockerne fra forskellige klubber har rockerborge rundt omkring i hele landet, hvis ikke i meget af verden, selvom byerne nødvendigvis ikke er store. I Nyborg, har rockergruppen Hells Angels en borg, som de oftest kommer hen til i ferierne, siger borgerne i Nyborg. “De stormer nyborg med deres tunede og larmende motorcykler, som om der var blevet krig.”

Source: Skrevet af Calle Emil og Oliver

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Unilogin Panel